TERMÉKEK
Valós idejű monitoring, Hamis kattintás megelőzés

Termékünk könnyedén beépíthető a megjelenítendő kreatívba. Szerver és kliens oldali megoldás, valós időben, hitelesen tájékoztat a kampányok teljesítményeiről. Az egyedi azonosítóval ellátott bannerek segítségével megfékezhetőek a hamis kattintások, automatikus IP cím kizárással.

A kampányok futása okostelefonos alkalmazással is nyomon követhető.

Tovább
Dinamikus kreatív tartalom változtatás, valós idejű optimalizálás

Google Tag kompatibilis követőpixel beépítésével és a terméklista feltöltésével a kreatívok tartalma automatikusan a látogató személyhez igazodik. Az utoljára látott termék mellett az utoljára látott termékkkategória megjelenítésére is megoldott. 

Automata tartalomkiosztás segítségével a kreatív folyamatosan tesztelhető, és optimalizálható a legjobb teljesítmény elérése érdekében.

Tovább
SZOLGÁLTATÁS
Valós idejű
nyomonkövetés

Rendszerünk kifenezetten nagy forgalmi adatok nyomonkövetésére lett tervezve. A nyomonkövetés által minden kreatív egyedi azonosítót kap, melyet a valós kattintások megkapnak. Ezen azonosítók segítségével valós időben elemezzük a kattintási forgalmat, és anomáliák esetén a forgalmi forrás IP címe automatikusan letiltható. A nyomonkövetés segítségével a kampányok teljesítménye független mérőeszközzel validálható.

Dinamikus tartalom optimalizálás

Termékünkkel lehetőség nyílik személyreszabott kreatívok megjelenítésére és a kreatívok kattintás utáni elemzésével azok automatikus optimalizálására a lehető legjobb eredmény érdekében. Ezzel a jobb teljesítmény elérésével a kampányok költséghatékonyabbakká, letisztultabbakká és jobban fogyaszthatóbbakká válnak.

Ajánlatot kérek
ÜGYFELEINK, PARTNEREINK
clichshield iRobot
clichshield BTF
clichshield Müpa
clichshield Dynamicads
FOLYAMAT
1

A CLICKSHIELD szerver és kliens oldali követő kódjainak beillesztése.

Egyetlen sor beillesztésével, és 0 további karbantartással

Valós idejű kampány teljesítmény ellenőrzés

Webes felületen és mobil applikációban is.

2
3

Valós idejű kattintás ellenőrzés egyedi azonosítókkal.

Többszörös hamis kattintás esetén IP cím korlátozás.

Dinamikus kreatív tartalom generálás személyre szabottan.

Termékkatalógus feltöltése és követőpixel beépítése.

4
Ajánlatot kérek
Vélemények
Florovits Genovéva
Marketing director

"Örülök, hogy kiderült, a kifizetett kattintások majdnem fele robotoktól származott. Innentől megválogatjuk, melyik hirdetési platformot használjuk"

Braskó Csaba

"Sikerült csökkenteni az Ads költségeket a ClickShield alkalmazásával. És a kampányokról is jobb visszajelzés érkezett"

Cieklinski Melinda

"Olyan terméket tudunk ügyfeleinknek ajánlani, mellyel valódi védelmet kapnak a kampányaikhoz. Többet lehet vele spórolni, mint amennyibe kerül,"


A hamis kattintások a hírdetés kezelési lánc minden szereplőjének károkat okoznak.
Hamisítják a hirdetések eredményeit, rombolják a hirdetői rendszerekbe vetett biztalmat, a hirdetéskezelők hitelességét.

Az újonnan kifejlesztett CLICKSHIELD rendszerünk használatával minden hirdetés nyomonkövethező, a kampányok valós időben monitorozhatóak, a kreatívok akár valós időben módosíthatóak. A hamis kattintások okozóinak IP címe kiszűrhető, automatikusan letiltható.

A futtatott kampányok költségének töredékéből ellenőrző kampányok futtathatóak, ahol a hirdetéskezelés részfolyamatainak minősége folyamatosan ellenőrizhető. 

A ClickShield eredményeiről white paper elérhető ide kattintva!

KAPCSOLAT

email:
clickshield[at]4i.hu